IT-support

Hvordan får du IT-support?

Hvis du ringer til mig og skal have hjælp til at løse et problem, så starter vi med at snakke sammen over telefonen. Hvis problemet kan løses med en kort beskrivelse, så koster det dig ikke noget.Hvis vi ikke sammen kan løse problemet over telefon, så vil jeg forsøge at fjernstyre din pc. Så løser jeg problemet og måske viser dig hvordan du undgår problemet igen.


Hvis fjernstyring ikke er mulig, så må jeg komme på besøg. Det koster ekstra. Hvis du aflevere din bærbare på min adresse, så sparer du min kørsel.

Jeg forhandler ikke IT-udstyr eller software. Men jeg hjælper dig gerne med at finde det billigste alternativ.

Fjernstyring af din pc

I tilfælde af at jeg ikke kan løse dit problem over telefonen, så vil jeg forsøge at fjernstyre din pc. Dertil skal du bruge nedenstående program. Det er ganske nemt og ligetil at bruge for både dig og mig.Når du starter programmet skal du bemærke et ID og en PIN-kode, som jeg skal bruge når jeg skal starte fjernstyringen.

Når arbejdet er forbi lukker vi begge fjernstyringen og jeg kan ikke efterfølgende komme ind på din computer uden at du oplyser mig dit nye ID og PIN-kode. Derved har du fuld kontrol over din private computer.