IT-support‎ > ‎

Hardware

Hvis din hardware giver problemer

Trådløs netværk

Opsætning af trådløs netværk kan være lidt at en opgave, for der er spørgsmål at tage stilling til: anvendelighed, kryptering og sikkerhed.
ADSL

Hvis din ADSL driller, så kommer jeg gerne forbi og hjælper dig.
Internet

Adgang til Internettet er en nødvendighed for de fleste, men det er ikke uden en vis risiko. Du bør tænke over emner som firewall, antivirus, spy-ware, ad-ware, NEM-id, m.m. Med lidt omtanke kan du imødekomme en masse trusler fra hackere, så du har dine ting i sikkerhed.
Stationær pc

Dette er den typiske arbejdshest for mange firmaer og private. Hold den gerne opdateret med alle sikkerhedsopdateringer til operativsystem og de mange programmer du bruger. Vi hjælper gerne med at få din pc til at virke efter et nedbrud.
Laptop

En laptop skal opdateres lige så tit som en stationær pc. Men tænk også på at når laptop'en er med på tur, så er den mere synlig for andre og kan nemmere stjæles. Har du sikret dig at dine data ikke kan hentes ud af din laptop? Hvis det er følsomme data, bør du nok overveje at kryptere dine harddisk. Det hjælper jeg gerne med.
Inkjetprinter

Hvis din printer går i stykker, er dine penge oftest bedre anvendt, hvis du køber en ny printer, da printerne oftest er så billige. Jeg hjælper gerne med at tilslutte printeren.
Laserprinter

For mange er en laserprinter en vigtig brik i dagens arbejde. Hvis du ikke har en serviceaftale på din printer, kommer jeg gerne og hjælper. Husk at passe på med at få toner på fingerne. Toner er meget giftigt.
Skanner

Går din skanner i stykker, er det oftest fordelagtigt at købe en ny. Jeg hjælper gerne med at tilslutte den for dig.
Server

En server er nok den mest komplekse komponent i et netværk. Hold den altid opdateret og tag rigelig med backup. Test også med jævne mellemrum, at du kan genskabe fra backup'en, ellers har du ingen sikkerhed for dine data. Hav også gerne en reserve server stående parat, så dine brugere kan fortsætte arbejdet efter et server-skifte.
Smart Phone

Legetøj for nogle og et vigtigt arbejdsredskab for mange. Hvis du vil have hjælp til opsætning, så hjælper jeg gerne.
Backup

Hvornår testede du sidst, at din backup virkede? Har du backup, der går langt nok tilbage i tiden? For hvis en fejl eller sletning i data skete så langt tilbage, at alle bånd er overskrevet, så er din backup værdiløs. Har du beskyttet dine data på båndene mod tyveri? Hvis et bånd stjæles, kan man så læse data direkte fra båndet eller har du kodeordsbeskyttet båndene eller diskene? Jeg hjælper gerne med at få styr på backup'en.
WEB-cam

Spar penge ved at holde telefonmøder med chatmuligheder via Internettet. Med et webcam bliver det mere personligt. Jeg hjælper gerne med opsætningen.
Tavle pc

Nem og hurtig adgang til data og hele Internettet fra en lille "plade". Jeg hjælper gerne med at sætte den op for dig.